Interim management

Wat is een interim manager en wat kan deze voor u betekenen?

Een interim manager is een tijdelijke leidinggevende. Deze persoon wordt vaak voor een bepaalde tijd aangenomen om de leiding van een afdeling of organisatie op zich te nemen. Meestal gaat het hier om functionarissen van buiten de organisatie.

Kiest u voor interim management met ervaring?

U kunt verschillende redenen hebben om te kiezen voor een interim manager. Vooral bij een verandering in de organisatie is vaak de expertise van een buitenstaander gewenst, maar ook voor speciale projecten of in piekperiodes kunt u kiezen voor een interim manager. SSMG biedt u die expertise, in elke vorm van interim-management.

Voordelen

  • De interim manager is niet verbonden aan de afdeling of het bedrijf en zal daardoor makkelijker beslissingen kunnen nemen
  • De interim manager heeft een ruime ervaring binnen een specifiek werkgebied en een passende opleiding om dit soort projecten aan te sturen

 

[single_testimonial id=”291″ theme=”dark_style” width=”100%” show_title=”1″ show_thumbs=”1″]

 

Waarom kiezen voor SSMG?

SSMG bezit diverse marketing en management specialisten, waardoor wij niet alleen kennis, maar ook vaardigheden bieden. Wij vinden dat deze combinatie ons een interessante partner maakt voor ingewikkelde organisatietrajecten met resultaat-behoud op lange termijn.

Samen de sleutel vinden naar succes?

Neem contact met ons op om nader kennis te maken.

Deel dit:
Interim management
5 (100%) 2 votes