Ons team bestaat uit specialisten

““De waarde vinden van wat in de kern de kwaliteit is van een bedrijf en hoe deze kwaliteit van waarde kan zijn voor zijn omgeving, is wat ons uniek maakt”

SSMG, Senga Trainingen and Consultancy bestaat uit een team ervaren specialisten. Lid van de De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP); hét netwerk voor P&O-professionals die zich bezig houden met issues als HR-strategie, arbeidsverhoudingen, werving en selectie, beloningssystemen, arbeidsvoorwaarden en opleidingsplannen.

Ons vakgebied beslaat:

Aschwin Schreiber
Gast Docent HR MANAGEMENT, LEADERSHIP & SENIOR STRATEGY CONSULTANT
Aschwin heeft ervaring opgedaan als HR Manager en alg. directeur Marketing & Communicatie. Recentelijk is hij toegelaten tot lid van de NVP. In zijn werk is het ontwikkelen en geven van opleidingen binnen organisaties een rode draad.
LinkedInTwitterFacebook
Yvonne Lemmens
ORGANISATIE FACILITATOR
Yvonne heeft ervaring in leerprogramma's. Als facilitator begeleidt zij werkbijeenkomsten, workshops en vergaderingen waarbij men actief betrokken wordt en verantwoordelijk is voor het (eind)resultaat.
LinkedInTwitterFacebook
Irene Bakker
ARBEIDSPSYCHOLOOG EN CONRECTOR
Als docent maatschappijwetenschappen heeft zij 18 jaar didactische ervaring opgebouwd en coördineert zij stagetrajecten. Binnen diverse MR-raden is zij betrokken bij de organisatie.
Henry Groeneveld
CONSULTANT EN INTERIM MANAGER
Henry is als kerndocent Executive Program Sales Management verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast geeft hij colleges in bedrijfskunde, organisatie, management en NIMA Sales& Marketing.
LinkedInTwitterFacebook

Wij zijn ervan overtuigd dat een éénkennig consult en een éénkennige analyse u niet verder zal helpen. Dit kan ervoor zorgen dat u uw beoogde effect verliest.

Daarom belicht SSMG alle lagen van een organisatie, zodat er tot een juist consult kan worden gekomen.

Wij geloven dat onze kracht in onszelf zit. Ieder mens kan persoonlijke successen waarmaken, zoals ook elke organisatie de kracht bezit om zich te onderscheiden. De verandering zit in onszelf.

Bekijk het eens als een blok graniet, waarvan de beeldhouwer ‘slechts’ het beeld blootlegt.

Uitvinden wat uw kwaliteiten zijn is een uitdaging, uw omgeving kunnen beoordelen op de waarde die het voor u heeft is een overwinning.

Samen de sleutel vinden naar succes?

Neem contact met ons op om nader kennis te maken

Deel dit:
Ons team bestaat uit specialisten
5 (100%) 2 votes