Was u een van de laatsten die overstapte naar de Cloud?

inter cloud

…en wordt u een van de eersten, die overstapt naar Internet of Business?

En toen was er de Cloud….. en dus ontstond Internet of things (IoT)

Internet of things is de “collaboration” van dingen. Of te wel de samenwerking en het uitwisselen van informatie tussen dingen. Dat is een toepassing die cloud mogelijk maakt. Het mooie van IoT is dat daar geen mens voor nodig is. Het is logisch dat ook tussen bedrijven en mensen diezelfde “collaboration” ontstaat. De moeilijkheid is dat die toepassing afhankelijk is van hoe goed en makkelijk toegankelijk de middelen die wij gebruiken om informatie te ontvangen en te zenden met elkaar verbonden zijn. Tot slot en zeker net zo belangrijk is de techniek en kennis die nodig is om een netwerk te ontwerpen en te behouden, die de zwaardere benutting van de digitale snelweg mogelijk maakt. Rimlan Unified Communication zorgt voor: de samenvoeging (Unified) van alle vormen van (onderlinge) communicatie in beeld, geluid en data. De eenvoudige tools om het toe te passen, te meten en te weten. De oplossingen en ontwerp in beveiliging, implementatie, monitoring en behoud van steeds complexere ICT-netwerken.

De missie van Rimlan Unified Communication

Rimlan Unified Communication heeft unieke kennis en competenties voor een optimale toepassing van Informatie- en Communicatietechnologie en Unified Communication. Zij wil door Thought Leadership Internet of Business mogelijk maken en behouden met de flexibiliteit en beveiliging die noodzakelijk is om bedrijven aan de top te brengen en te houden. Zodat de organisatie, haar medewerkers en de omgeving optimale benutting hebben van elkaars mogelijkheden. 

Rimlan Unified Communication. The next step of Collaboration

Rimlan Unified Communication heeft door partnerschappen (ISP en DATA-center) de vrijheid en onafhankelijkheid om daadwerkelijk op-maat-netwerken te ontwerpen die snel, veilig, agile en betrouwbaar zijn.
Dat maakt rimlan Unified Communication: uniek, onvervangbaar en niet te dupliceren. Ik ben trots dat ik als Commercieel Directeur de vaandel mee mag dragen om rimlan Unified Communication te positioneren binnen de Benelux en Duitsland.

Wil jij je aansluiten bij ons, do you wish to collaborate, neem dan contact op:

T: (+31)885601060
E: a.schreiber@rimlan.com
T: (+31)10 7995219
M: (+31)6 34268716

W: www.ucommunication.nl (in beheer)
W: www.rimlan.com
Twitter: @RimlanUC

Was u een van de laatsten die overstapte naar de Cloud?
5 (100%) 8 votes

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.