Werving werknemers via UWV

Hoe weet u of uw nieuwe medewerker u datgene geeft wat u verwacht en nodig heeft?

werving werknemers via uwv

Als werkgever bent u op zoek naar goede werknemers

Hoe bepaalt u dat? Hoe betaalt u dat? Het is voor u van belang dat de werknemer zijn waarde geeft aan uw organisatie. In commerciële functies is dat in resultaat meetbaar. Toch blijkt de laatste jaren dat veel commerciële functies verdwijnen of binnen het MKB ingevuld wordt door een directielid. Dat is een ongezonde ontwikkeling, maar wat kunt u anders?

U loopt risico als ondernemer als u wel de loonverplichting aangaat, maar niet de zekerheid heeft dat uw nieuwe medewerker daadwerkelijk voldoende toevoegt aan het bedrijfsresultaat. Hierdoor zult u ondanks een goed selectiebeleid  loonrisico niet volledig uit kunnen sluiten.

Er zijn diverse initiatieven die u ontlasten. SSMG helpt u bij het maken van deze moeilijke keuzes.

Zo heeft SSMG de werving via UWV voor diverse werkgevers mogen invullen. SSMG heeft een diepgaande samenwerking met UWV en gemeentes, waardoor de wens van u als werkgever tot de kern in de werving kan worden vertaald. Daarnaast begeleidt SSMG de diverse subsidie en proefplaatsingsmogelijkheden en dat scheelt u tijd (en geld).

Met het nieuwe initiatief voor een leer-werktraject kunt u na een kennismaking van 4 weken proefplaatsing, iemand binnen uw organisatie plaatsen gedurende 1 of 2 jaar, terwijl u dat door alle subsidies mogelijk maar een fractie kost van de werkelijke arbeidswaarde.

Omdat SSMG praktijkgericht opleidt binnen uw organisatie en u in regie laat, blijft u vanaf het begin betrokken. Met u wordt een duidelijk doel en werkwijze afgestemd en ook de kandidaten worden vanaf dag 1 hierin begeleid.

 

[single_testimonial id=”361″ theme=”dark_style” width=”100%” show_title=”1″ show_thumbs=”1″]

 

Hoe fijn is het om met ons te praten over wat een nieuwe commerciële medewerker u oplevert en niet wat het u kost?

Neemt u voor een persoonlijke kennismaking contact op met ons. Een van onze trainers zal graag bij u op de koffie komen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor.

sleutel naar succesSamen de sleutel vinden naar succes?

Neem contact met ons op om nader kennis te maken.

Deel dit:
Werving werknemers via UWV
5 (100%) 1 vote